Loading...
 
Καλάθι
Δυναμική Φαρμακαποθήκη
Article image
Ευρωπαϊκός Κανονισμός 2023/1490
22 Nov 2023
Ανακλήσεις
Καλλυντικά προϊόντα που περιέχουν βενζοφαινόνη (benzophenone)



Αγαπητά μέλη και πελάτες του Συνεταιρισμού,

Λάβαμε και σας προωθούμε την κάτωθι ενημέρωση από την εταιρεία PIERRE FABRE ΕΛΛΑΣ Α.Ε.:





15 Νοεμβρίου 2023

Αξιότιμε Πελάτη,

Σας ενημερώνουμε ότι με βάση τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2023/1490 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ημερομηνίας 19 Ιουλίου 2023, με τον οποίο τροποποιήθηκε το Παράρτημα II του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1223/2009 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα καλλυντικά προϊόντα (Επίσημη Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων (OJEU L 183/7, 20 Ιουλίου 2023), μεταβλήθηκαν οι όροι χρήσης των συστατικών βενζοφαινόνης (benzophenone).

Σε περίπτωση που έχετε σε απόθεμα προϊόντα των παρτίδων που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα, πρέπει να σταματήσει η πώληση τους πριν την 1η Δεκεμβρίου 2023, ημερομηνία που πρέπει να διακοπεί η διάθεσή τους προς τους καταναλωτές και να αποσυρθούν.

Στον συνημμένο πίνακα αναφέρονται οι προς ανάκληση παρτίδες (στήλη: «Αποσυρόμενες παρτίδες») όπως και οι αντίστοιχοι κωδικοί.





Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία. Μπορείτε να μας απευθύνετε τυχόν ερωτήματά σας στη διεύθυνση sales.gr@pierre-fabre.com. Οι αντιπρόσωποί μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας σύντομα προκειμένου να σας βοηθήσουν στη διαδικασία της διαλογής των προϊόντων και της επιστροφής τους.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση.


90 Χρόνια δίπλα στον Φαρμακοποιό

Με συνέπεια επιτελούμε τον ρόλο μας στην προάσπιση της δημόσιας υγείας

Developed by LogicOne